Под слоганом „Кроз волонтирање заједно можемо све!“, данас обележавамо Међународни дан волонтера!

Поред сазнања да чине “праву ствар”, волонтери су у прилици да добију нова искуства, знања и вештине и да остваре нова пријатељства и контакте, као и да искористе могућност стручног усавршавања и личног напредовања.

📌Наши волонтери поделили су своја, досадашња искуства са вама:

“За кратко време које сам са вама показали сте ми да сте изузетно добри, паметни, другари пре свега. Нас град и земља треба да буду поносни сто имају омладину као сто сте ви. Надам се и следеце године да цемо се друзити на сто висе акција. Криво ми је сто нисам вам се раније прикљуцио.”

“Поносан сам сто сам цлан тако дивне и лепе организације. Трудицу се да и убудуце својим радом дам допринос. Да се посветим волонтирању и даље, као и до сада.”

“Нисам била на много акција, али ми је баш драго што сам стекла доста пријатеља, што смо измамили доста осмеха и што смо помогли као целина великом броју грађана. Браво за све и срећан вам дан волонтера! ❤️”

“Следеће године, ако све буде у реду, да одржимо више радионица, више осмеха да видимо и веци успех!😊❤
Драго ми је што сам уз вас вец две и по године, и надам се да ћемо остати ту још дуго. 🥳❤️”

“Члан сам овако дивне групе од скоро, нажалост нисам учестволала ни једној акцији, надам се да цу стећи доста пријатеља (упознати доста људи сличних интересовања…)”